MK | EN
 
 
Зашто токму Feedback е вистинскиот избор за Вас?
 
Обележја

 • Ние поседуваме знаење, ресурси, како и целосно обучен кадар и потребно искуство да го направиме тоа за Вас 
 • Ние ги договараме, организираме, водиме и надгледуваме сите аспекти на Вашиот настан
 • Ние склучуваме договори само со најдобрите добавувачи кои обезбедуваат највисоко ниво на услуги
 • Ние ги обезбедуваме и менаџираме услугите кои Ви се потребни и ги превземаме сите ваши грижи 
 • Ние се грижиме за подготовката на сите логистички детали на настанот,како Вие би можеле да го спроведетен настанот
 • Ние сме главен контакт центар одговорен за сите организациски делати пред и за време на настанот
 • Ние сме први кој ќе Ве пречекаме Вас и Вашите гости, и последни кои ќе кажеме довидување
Придобивки

 • Вие и Вашите вработени можете да продолжите да ги извршувате своите редовни работни обврски
 • Имате пристап до широка мрежа на добавувачи кои обезбедуваат услуги со докажан квалитет
 • Добивате добро организиран и успешен настан по најповолна цени
 • Изгледате добро бидејќи Вашиот настан зрачи со професионалност
 • Можете мирно да присуствувате и да земете целосно учество на Вашиот настан
 • Вашето време подобро ќе го искористите фокусирајќи се  на главното – стратегијата на настанот и она што тој содржински го покрива
 • Добивате настан на кој се постигнуваат поставените цели:
  • Едукативни
  • Мотивациски
  • Профитабилни
 • Добивате подобар настан по подобра цена преку искористување на нашите преговарачки вештини, нашите деловни односи со изнајмувачите на простор, техничка опрема, кетеринг и нашето искуство при куповната моќ
 • Ги намалувате трошоците и си го елиминирате стресот, а притоа ја зголемувате својата продуктивност